x

Telefoon: 088 – 111 25 25 | info@totalwall.nl

navigation

Deel online met anderen…

Click the icons below to share this page on
Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ and Pinterest.

Toepassingen

Metselwerk kan om allerlei redenen verslechteren, scheuren, delamineren, en stuk raken.  De meeste van deze problemen kunnen met verschillende combinaties van Helifix ankers en producten voor versterking van metselwerk worden verholpen.  Dit wordt gedaan met technieken die breed toepasbaar zijn en waarvan is bewezen dat ze alle veel voorkomende structurele defecten en metselwerkconstructies kunnen repareren.

Onze producten zijn enorm veelzijdig en aanpasbaar, dus als u een bepaald probleem hebt waarvoor u hulp nodig hebt, bel dan ons technisch ondersteuningsteam dat u graag van dienst zal zijn.

De illustratie hierboven laat enkele van de meest voorkomende structurele defecten zien die zich kunnen voordoen bij bedrijfspanden en woningen, ongeacht hun ouderdom en constructie.  Helifix kan zowel individueel of in een combinatie een betrouwbare en duurzame oplossing leveren voor deze en veel andere problemen.

De producten worden in de meeste gevallen van buitenaf geïnstalleerd, maar laten geen sporen na op het gebouw en veroorzaken nauwelijks verstoring van de gebouwstructuur of overlast voor de bewoners.  De producten van Helifix zijn geheel onzichtbaar en maken in verreweg de meeste gevallen storende afbraak en herbouw overbodig.  Ze vormen veilige en duurzame verbindingen in alle soorten baksteen, blokken, beton, steen en hout.

Ze kunnen ook worden gebruikt voor andere problemen die hier niet zijn afgebeeld, zoals defecte borstweringen, losgelaten kroonlijsten, defect pleisterwerk en nog veel meer.  Vrijwel elke situatie kan worden verholpen met verschillende combinaties van Helifix ankers, bevestigingen en wapeningsstaven. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u een probleem hebt dat hier niet is beschreven.

 

Binnenmuren opnieuw verbinden met buitenmuren
Vervangen van spouwankers
Repareren of maken van strekse bogen
Doorgebogen muren stabiliseren in zijkanten van balken
Repareren van scheuren bij hoeken en openingen
Repareren van bakstenen lateien
Steunbalken maken
Hechten van scheuren
Brugreparatiese

Stuur een aanvraag in